Finalizujeme rok 2020 - Nadační fond - Slza zvířat “An animal’s tear”

Přejít na obsah
Rok se s rokem sešel.. Samozřejmě na tajňačku, scházet se nesmíme .
A co nás v minulém roce potkalo? Nuže v prvé řadě několik úžasných lidiček v Nadačním fondu Slza zvířat. S jejich pomocí se o mnoho lépe dýchalo... I když v rouškách . Za druhé spousta nových tváří, které se vydávají za naše sponzory a nechtějí přiznat pravdu, že jsou to tajní andělé, protože není možné, aby láska a pomoc plula ve vlnách, v jakých pluje.. Samozřejmě někdy jsou na pláži ostré kamínky.. Ty menší znamenají nové a nové přírůstky v útulcích, ty větší potom znamenají hlad a nemoci.. Čím více kamínků Vám život hází do cesty, tím více snahy musíte mít.. Kamínky jsou totiž běžnou součástí života a je jen na Vás, zda se jim vyhnete nebo postavíte zeď. I když může skrz zatékat, důležité je, že se neutápíte v beznaději..
A tak nějak to bereme i my.. Na obrázku vidíte částečný přehled toho, co z těchto kamínků a nárazových vln Slza vytvořila.. Není to úplně málo, že? A za vším je pouze snaha.. Snaha každého jednoho z nás zvednout ten kamínek a zapřemýšlet, co s ním..
Buďte s námi, protože my jsme s nimi.. Propletený provaz lásky, porozumění, snahy a ochoty něco dokázat..
Děkujeme .. Děkujeme každému z Vás, ačkoliv slovo "děkuji" nikdy plně neříká to, co bychom říci chtěli..

Opravdu velké poděkování patří Autodopravě Petr Kudělka, která nám pro naše partnerské útulky, organizace i jednotlivce věnovala 30 Tun kočičích konzerv a již 3x pro nás zcela zdarma přepravila tolik potřebné krmení a Nestlé Purina PetCare!


Návrat na obsah